Kaiken takana

Mielikuvitus.

Silloin, kun elämä painaa päälle ja olo on kuin nurkkaan ahdistetulla eläimellä, mielikuvitus tarjoaa pakotien ja turvapaikan.
Silloin, kun elämä on ihanaa ja sydän täynnä onnea, mielikuvitus lisää maailmaan vielä yhden ylimääräisen hopeareunuksen.

Mitä olisikaan elämä ilman mielikuvitusta?

Minua on mielikuvitus lennättänyt ja kannatellut jo aivan pienestä pitäen. En muista aikaa jolloin en olisi keksinyt satuja ja tarinoita, joskus innokkaasti kuunteleville sisaruksille ja ystäville, joskus unta odotellessa ihan vain omaksi ilokseni.

Välillä mielikuvitukseni on kerrassaan lähtenyt lapasesta ja alkanut elää omaa omituista elämäänsä. Aivan kuin päässäni olisi vallinnut toinen todellisuus, sellainen johon eivät vaikuta mitkään vallitsevan aika-avaruusjatkumon lait.

Tässä toisessa todellisuudessa hallitsee rönsyilevä mielikuvitus jolle olen antanut nimeksi Pää. Arkiminälleni, sille jonka täytyy asua reaalimaailmassa, olen antanut nimeksi Jututtaja.

Nämä kaksi toisiaan täydentävää alter egoa elävät kanssani ja tarjoavat helpotusta arjen harmauteen. Ja koska tarinat haluavat tulla kerrotuiksi, Jututtajan ja Pään arvaamaton yhteiselämä on saanut näkyvän muodon Kummissa Jutuissa.

Tarinointi on ihanaa, vapauttavaa ja voimaannuttavaa! Kummissa Jutuissa haluan tarjota myös sinulle mahdollisuuden livistää hetkeksi arjen ulottumattomiin.

Toivon, että hassut ja kummat pikku juttuni huvittavat sinua ja vievät hetkeksi jonnekin muualle.
Toivon myös, että lähdet mukaan tarinoimaan ja keksit tarinoihin uusia käänteitä ja kummallisia loppuratkaisuja.

Tarinat ovat eläviä olentoja, ne voivat kasvaa kuinka suuriksi tahansa.
Eläköön mielikuvitus!Tarinoiden,

Nelli

a.k.a
Jututtaja ja Jututtajan Pää
jututtaja(at)gmail.com